Reacties

Regelmatig krijgen we van lezers reacties op een specifieke podcast of de serie in het algemeen. Hieronder een greep uit deze berichten. Wil je zelf ook reageren? Dat waarderen we zeer en kan onderaan deze pagina. Je reactie komt dan in onze mailbox binnen.

Beste lezer(s). Wat een geweldig mooie podcast serie maken jullie! Ik heb ze allemaal geluisterd; tijdens het wandelen met de hond, tijdens het snoeien in de tuin en tijdens klussen in huis. Alle verhalen maken me nog meer bewust van mijn rol als maatschappelijk werker in de kinderrevalidatie. Veel “wat mooi en goed gezegd, daar kunnen en moeten we wat mee” momenten die ik deel in mijn team en met ouders. Dank jullie wel voor deze mooie serie!

“Je realiseert het je niet, dat levend verlies heel breed is. Het brengt me tot een veel bredere kijk op dit onderwerp.”

“Zelf werk ik in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb veel aan jullie podcasts en ik wijs collega’s er ook op. Erg bedankt dus voor jullie initiatief.”

“Wat ben ik blij dat jullie deze podcast begonnen zijn! Goed voor ouders, zorgprofessionals en iedereen om hen heen. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende aflevering!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.