over onze podcastserie

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio-opname die kunt beluisteren via internet, via je mobiel, tablet of computer. Op elk gewenst moment af te spelen!

Wij willen meer bekendheid geven aan levend verlies door het maken van podcasts. In onze maandelijkse interviews vragen we ouders en hulpverleners naar hun ervaringen en inzichten en proberen een brug tussen hen te slaan. Wat is levend verlies precies? En hoe kunnen hulpverleners ouders ondersteunen?

Elke laatste zondag van de maand publiceren wij een nieuw gesprek. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan op onze podcastserie.

Hoe abonneer ik mij?

Apple app podcast

APPLE
Heb je een Apple Iphone, tablet of computer, dan is deze app al vaak geïnstalleerd op je apparaat. Zo niet, ga dan naar de ITunes Store en installeer de gratis app.
Om je op onze podcastserie te abonneren ga je naar iTunes en zoek je op “levend verlies” via het zoekveld geheel rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op de podcast naar wens. Je bent nu op de podcastpagina van een programma. Klik hier op Abonneer mij. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

ANDROID
Download de app Stitcher in de Google Play Store. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categoriën zoeken bij browse shows. Bij international staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op levend verlies om onze podcastserie te vinden. Voeg shows toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen gelijk te ontvangen.

APPLE & ANDROID
Via onze website wordt je doorgelinked naar Soundcloud. Je kunt ook de app Soundcloud op je apparaat installeren. Zoek op Soundcloud naar levend verlies. Er is één rond logo tussen alle vierkante logo’s Levend verlies met eronder het vakje volgen. Klik dat aan en geef je e-mailadres op zodat je bij een nieuwe podcast een mail ontvangt.

APPLE & ANDROID
Installeer Spotify. Open de Spotify app en ga naar bibliotheek. Onderaan het lijstje met dingen als afspeellijsten en artiesten staat podcasts. Klik hier op en zoek een podcast uit.