hoe abonneer ik mij?

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio-opname die je kunt beluisteren via internet, via je mobiel, tablet of je computer. Bij een kop koffie, een wandeling, in de auto of de trein, waar en wanneer je maar wilt.

Elke laatste zondag van de maand publiceren wij een nieuw gesprek.
Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan op onze podcastserie.

Hoe abonneer ik mij?

APPLE
Heb je een Apple Iphone, tablet of computer, dan is deze app met het paarse logo vaak al geïnstalleerd op je apparaat.
Zo niet, ga dan naar de App Store en installeer de gratis app.
Om je op onze podcastserie te abonneren ga je naar iTunes en zoek je naar levend verlies via het zoekveld geheel rechtsboven. In het resultatenoverzicht klik je op de podcast levend verlies. Je bent nu op de podcastpagina van een programma. Klik hier op Abonneer mij. De nieuwste afleveringen worden nu automatisch gedownload.

ANDROID
Heb je een mobiel met een Android besturingssysteem, dan kun je de app Stitcher in de Google Play Store downloaden. Als je voor het eerst inlogt, vraagt de app naar je interesses. Verder kun je op categoriën zoeken bij browse shows. Bij international staan ook de Nederlandse podcasts. Zoek op levend verlies om onze podcastserie te vinden. Voeg shows toe met het plusje bovenin om de nieuwste afleveringen gelijk te ontvangen.

APPLE & ANDROID
Via onze website wordt je doorgelinked naar Soundcloud. Je kunt ook de app Soundcloud op je apparaat installeren. Zoek op Soundcloud naar levend verlies. Er is één rond logo tussen alle vierkante logo’s Levend verlies met eronder het vakje volgen. Klik dat aan en geef je e-mailadres op zodat je bij een nieuwe podcast een mail ontvangt.

APPLE & ANDROID
Installeer Spotify. Open de Spotify app en ga naar bibliotheek. Onderaan het lijstje met afspeellijsten en artiesten staat podcasts. Klik hier op en zoek een podcast levend verlies uit.