3 reacties op “Afl 14 Jelle Meuwissen – februari 2020”

 1. Hallo Jelle,

  Zojuist jouw verhaal gehoord via de podcast.
  Hoewel ik je natuurlijk al langer ken en “denk” veel over je te weten was ik heel erg onder de indruk van dit interview .
  In het gesprek geef je heel genuanceerd aan waar je tijdens je schoolperiode naast de reguliere hulp / begeleiding behoefte aan had maar die als een soort blinde vlek niet of veel te weinig aan bod kwam.
  De uitspraken m.b.t. de hiaten van erkenning en begeleiding die je in je leven hebt ervaren onderbouw je met concrete overtuigende voorbeelden die je zelf hebt ervaren.
  Het is allemaal heel authentiek en met deze expertise ben je een waardevolle aanvulling in de begeleiding van jongeren met een beperking / ouders en andere hulpverleners.
  Nogmaals Jelle ik ben erg positief verrast door je prachtige verhaal.
  Ik wens je natuurlijk alle succes om deze kennis in en na je opleiding tot een waardevol instrument te maken voor anderen.

  Groet Jan Kuijken

 2. Jelle Meuwissen

  Dag Jan,

  Wat leuk om van u te horen en dat u de podcast heeft beluisterd. Bedankt voor de warme reactie. Hartelijk dank nogmaals. Ik hoop dat alles goed met u gaat en wie weet tot snel!

  Hartelijke groet,

  Jelle

 3. Anneke Bekkers-Kamminga

  Lieve Jelle,

  Met een brok in mijn keel heb ik jouw levensverhaal beluisterd en het, toch wel, eenzame gevecht m.b.t. het integreren van jouw beperkingen op jouw leven. Jouw hechtingsverhaal raakte mij enorm.
  Ik vind jou een kanjer en vind dat je trots mag zijn op dat wat je tot nu toe bereikt hebt. Fantastisch dat jij kinderen wilt helpen die ditzelfde proces nu doorlopen. Ik hoop dat jij, als ervaringsdeskundige, ervoor kan zorgen dat er tijdig aandacht is voor de betekenis van hun beperkingen op hun leven.

  Een dikke afstandsknuffel van Anneke Bekkers

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: