Podcast levend verlies vader zoon met beperking

Aflevering 4 Jan Meijroos

April 2019

De jongste zoon van Jan Meijroos is verstandelijk gehandicapt en autistisch. Het is een vrolijk jochie van 11 jaar, maar praat moeilijk, met losse woordjes. Hij is soms erg gefrustreerd en angstig omdat de wereld om hem heen overweldigend is.
In deze podcastaflevering vertelt Jan hoe het vaderschap van Sebastiaan hem veranderd heeft: hij is niet langer een workaholic. Zijn gezin staat voorop en hij waardeert de kleine dingen meer dan voorheen. Zijn glas is halfvol, tenminste, zo wil hij het graag blijven zien. Soms lukt dat, door alle zorgen, even niet.  Dan vindt hij steun bij zijn vrouw en bij goede vrienden. 

“Het schuurt voortdurend, in mezelf en met anderen. En ik wil zo niet in het leven staan. Maar het is er wel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.